Rólam

A folyamatos tanulás mellett elkötelezett, empatikus, jó humorérzékkel megáldott, derűs személyiség vagyok erős hittel és spirituális beállítottsággal.

Zentainé Agárdi Annamária

környezetgazdálkodási agrármérnök, fitoterapeuta természetgyógyász, BEMER-terapeuta, Reiki terapeuta (Shoden, Okuden), táplálkozási tanácsadó, Access Bars® kezelő, masszőr, biorezonancia terapeuta, számmisztikai elemző

Zentainé Agárdi Annamária természetgyógyász
Zentainé Agárdi Annamária természetgyógyász
Zentainé Agárdi Annamária természetgyógyász
Zentainé Agárdi Annamária természetgyógyász

Gyermekkoromban, kb. 16 éves koromig orvos szerettem volna lenni. Mindig is érdekeltek a természettudományok, az emberi test működése, de ugyanígy az állat- és növényvilág is, valamint már egész korán rácsodálkoztam a teremtett világ tökéletességére.
Egy kellemetlen életesemény következtében mégsem az orvosi pályát választottam, viszont a természet szeretete és a gyerekkori hétvégi kerti munkák hatására végül agráregyetemet választottam és környezetgazdálkodási agrármérnök lettem.
Aztán az élet jó néhány évre egészen más területre sodort. De hiszek benne, hogy véletlenek nincsenek és nekem más szakterületeken is küldetésem volt. Számos olyan ismeretre tettem szert és fejleszthettem képességeimet, melyek szintén nagy mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy most az lehetek, aki vagyok.
Később egy családi trauma (betegség) vezetett vissza a gyógyítás gondolatának irányába. Először jikiden reikivel kezdtem el foglalkozni (shoden és okuden tanfolyamokat végeztem el), majd a családi körben és magamon szerzett pozitív tapasztalatok hatására úgy döntöttem, hogy szeretnék több embernek is segíteni visszaállítani a testi-lelki egyensúlyát és egészségét.
Végül elvégeztem az államilag elismert természetgyógyász képzést (egészségügyi modul, természetgyógyász modul) és fitoterápia szakmai vizsgát követően hivatalosan is természetgyógyásszá váltam.

Az ismereteimet azóta is folyamatosan bővítem. Alkalmazott táplálkozási tanácsadóként végeztem a Bartha Ákos nevével fémjelzett tanfolyamon. Ezen kívül BEMER-terápia, biorezonancia és numerológia tanfolyamokon vettem részt. Foglalkozom továbbá Bach virágterápiával és Biologikával (Germán Gyógytudomány) is.
Hiszek benne, hogy mi emberek, ha megkapjuk a szakmai és emberi támogatást, akkor önmagunk tudunk a gyógyulás útjára lépni és kellő kitartással azon végig menni.
Nap mint nap azon dolgozom, hogy aki hozzám fordul, annak személyre szabottan, holisztikus megközelítéssel tudjam megadni nem csak a kezdeti, hanem a folyamatos emberi és szakmai támogatást a gyógyulása folyamán.
Nem célom az akadémiai orvoslás helyettesítése vagy az azzal való versengés. A természetgyógyászat és az akadémiai orvosolás nagyon jól ki tudja egészíteni egymást, csak tudni kell, hogy melyiket mikor és mire alkalmazzuk.
Ha szeretnéd, hogy segítsek egészségügyi problémáid megoldásában, vedd fel velem bátran a kapcsolatot!

Addig is, jó EGÉSZséget kívánok!

Média megjelenés

Mária Rádió

A Mária Rádió Egészségtrend című műsorában beszélgettem Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész-természetgyógyásszal és Dr. József Erika orvossal, valamint Virágh Hajnalka neurofeedback trénerrel.

Dátum: 2023. 01. 31.

Naturportal Magazin Podcast

Dr. Jung Andreával és Császi Andrással beszélgettem az inzulinrezisztenciáról és a cukorbetegségről

Dátum: 2023. 06. 12.