Biztos fogyás egészségesen?

Lehetséges!

Studio Portrait of beautiful young woman posing with scale

Biztos megoldást keresel a fogyásra?

Kipróbáltál már különféle diétákat, de vagy nem működtek vagy csak ideig-óráig volt hatásuk, esetleg a látványos eredmény elmaradt?

AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ!


Legyen szó akár a néhány plusz kiló leadásáról vagy akár több tíz kilóról, esetleg olyan háttér egészségügyi problémáról (pl. pajzsmirigy alulműködés, inzulinrezisztencia), ami akadályozza a fogyást,

EZEN A WEBINÁRIUMON MEGKAPOD

azt az információt, amivel el tudsz indulni az álomalakhoz vezető úton!

Táplálkozási tanácsadóként és egyúttal fitoterapeuta természetgyógyászként a fogyás kérdéskörére több különböző nézőpontból van rálátásom.

Pontosan ismerem azokat a lelki és biológiai összefüggéseket, amelyek felhasználásával 100%-ig biztos vagyok benne, hogy NEKED IS TUDOK SEGÍTENI, HOGY ELÉRD A KÍVÁNT TESTSÚLYODAT!

Nem kell éhezned, nem kell végeláthatatlan és kimerítő edzésprogramokat véghezvinni! A kitartásodra viszont szükség lesz!

dietetikus

Készen állsz? 🙂

Regisztrálj MOST

az INGYENES WEBINÁRIUMRA!

Ne feledd, a férőhelyek száma korlátozott! A létszámkeret elérésekor a rendszer automatikusan letiltja a regisztráció lehetőségét!

Ha nem akarsz lemaradni, jelentkezz MOST!

lazac és saláta
futés

Íme egy kis ízelítő, hogy miről lesz szó:

– Mi az, ami gátolja a fogyást?
– Milyen ételeket lehet enni?
– Mi az, amit kerülni kell?
– Mivel lehet GARANTÁLTAN segíteni a fogyást?

És ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor:

Gondolj arra, hogy egyrészt nincs vesztenivalód, lehet, hogy pont most fogsz olyan információkhoz jutni, amik megváltoztatják az életedet, ráadásul a webinárium végén lehetőséged lesz feltenni nekem a személyes kérdéseidet, melyekre a legjobb tudásom szerint válaszolni is fogok.

Ki sem kell mozdulnod! Csak rászánni az életedből 30 percet,

ami egészen biztosan hozzásegít Téged az egészséges testsúlyod eléréséhez, ha Te is szeretnéd és megteszed a szükséges lépéseket.

Várlak szeretettel! 🙂

Regisztrálj MOST és biztosítsd a férőhelyedet!

Média megjelenés

Mária Rádió

A Mária Rádió Egészségtrend című műsorában beszélgettem Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész-természetgyógyásszal és Dr. József Erika orvossal, valamint Virágh Hajnalka neurofeedback trénerrel.

Dátum: 2023. 01. 31.

Naturportal Magazin Podcast

Dr. Jung Andreával és Császi Andrással beszélgettem az inzulinrezisztenciáról és a cukorbetegségről

Dátum: 2023. 06. 12.