Biorezonancia

állapotfelmérés és kezelés

Mire jó a biorezonanciás állapotfelmérés?

A biorezonanciás állapotfelmérés egy fájdalommentes, nem invazív módszer, amely során bepillantást nyerhetsz tested életfolyamataiba és feltérképezzük tested energiamezejét és rezgéseit. Ezáltal részletes információkat nyerünk a testi és energetikai állapotodról, segítve a problémák korai felismerését és a megelőzést.
Ha esetleg nincsenek orvosi leleteid vagy azok hiányosak, esetleg nincs orvosi diagnózisod, akkor a biorezonanciás állapotfelméréssel képet kaphatunk szerveid működéséről, egészségi állapotodról, mely bár nem helyettesíti az orvosi diagnózist, a terápiás terv kialakításához kellő alapot szolgáltathat. Amennyiben komplett orvosi diagnózissal és leletekkel érkezel, a biorezonanciás állapotfelmérés elvégzésének akkor is lehet létjogosultsága, mivel a biorezonanciás állapotfelmérés képes már a betegséget megelőző állapotokra felhívni a figyelmet, ezáltal pedig lehetőséget termet arra, hogy még időben, preventív jelleggel beavatkozzunk és ennek megfelelően állítsuk össze a terápiás tervet.
A biorezonanciás állapotfelmérés egy pillanatnyi állapotot tükrözi. Eredményei alapján a következő területekről nyerhetünk információt:

 • Nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok
 • Toxinok, mérgek
 • Vércukor állapot
 • Reumás csontbetegségek
 • Csontsűrűség
 • Csontbetegségek jellemzői
 • Az agyi idegek állapota
 • Tüdőfunkciók
 • Emésztőrendszer: gyomor és bélműködés
 • Epehólyag működése
 • Májműködés
 • Hasnyálmirigy működése
 • Vese működése
 • Keringés és az agyi erek állapota
 • Prosztata állapota
 • Férfiasság állapota
 • Nőgyógyászati állapot
 • Mellanalízis
 • Hormon kiválasztási rendszer működése
 • Immunrendszer állapota
 • Bőr analízis
 • Nehézfémek jelenléte
 • Allergénekre való érzékenység (de nem helyettesíti a laboratóriumi analitikai allergia vizsgálatot!)

Milyen elven, hogyan működik a biorezonanciás állapotfelmérés ill. készülék?

A biorezonanciás készülék működésének elvi alapját az képezi, hogy az Univerzumban minden létező dolog rezeg. Az élő sejtek is ezt teszik, de mivel pozitív és negatív töltéssel egyaránt rendelkeznek, a rezgés következtében rájuk jellemző elektromágneses erőteret hoznak létre, melynek segítségével kommunikálnak egymással, és a minden egyes élő szervezetre egyedileg jellemző holografikus mintát követve építik fel az öt érzékszervvel érzékelhető fizikai testet.
A szervezeted rezgésmintáinak alapján a készülék tudományos becsléssel leképezi a belső összetartásodnak pillanatnyi fokát, amely megmutatja, hogy a mérés pillanataiban milyen az állapotod. A szervezetedből kibocsájtott elektromágneses hullámok pontosan utalnak annak pillanatnyi állapotára, és más mintázatot mutatnak, a harmonikustól való eltérés esetén, azaz ha meggyengült, vagy rosszul működik.
Ezekből a holografikus mintázatokból meghatározható a fizikai tested pillanatnyi állapota is. A készülék szoftvere összehasonlítja az érzékelt információkat a különböző, előre rögzített állapotok mutatóihoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal. Az így kijelzett érték utal az állapot természetére és eltérésére a standard mutatókhoz képest. Nekem mint képzett terapeutának pedig az a feladatom, hogy ezekből a megfelelő következtetéseket levonjam.

Mennyire megbízható a biorezonanciás állapotfelmérés eredménye?

Bár a gyártó nyilatkozata és a jogszabályi környezet értelmében az általam használt, professzionális biorezonanciás készülék (8D-LRIS NLS) nem alkalmas orvosi diagnózisra, azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy az ismétlődő mérések ugyanazt a tendenciát mutatják, tehát a mérés korrekt, tudományos becslésen alapuló mérési módszerével rendkívül hasznos információkat szolgáltat a terapeuta részére.
Az adatok statisztikai elemzése szigorú tudományos metódusok alapján készülnek. A mérések pontossága elérheti a 85%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható!

biores_v

Milyen gyakran javasolt elvégezni a biorezonanciás állapotfelmérést?


Az első konzultáció alkalmával az esetek döntő többségében szükség szokott lenni a biorezonanciás állapotfelmérésre a korrekt terápiás terv összeállítása érdekében.
A terápia során az állapottól és az egészségügyi probléma súlyosságától és krónikusságától függően általában 2-3 havonta érdemes elvégezni a biorezonanciás állapotfelmérést.
Általánosságban igaz, hogy minél régebb óta áll fenn egy adott probléma, illetve minél súlyosabb, előrehaladottabb az elváltozás, annál több idő szükséges nem csak a teljes gyógyuláshoz, hanem ahhoz is, hogy egyáltalán valami érzékelhető, akár műszeresen is markánsan kimutatható eredménye legyen a terápiának.

Hogyan zajlik a biorezonanciás állapotfelmérés és hogyan kell készülni a vizsgálatra?

A biorezonanciás állapotfelmérés előtt egy rövid beszélgetés keretében anamnézis felvétel történik. Ezért lehetőleg hozd magaddal a leleteidet. A biorezonanciás készülék számítógéphez csatlakoztatását követően a szoftveren beállítom a szükséges mérési paramétereket, majd egy állítható méretű fejhallgatót kapsz, amit úgy állítunk be, hogy teljes egészében fedje a fülkagylódat. A fül ugyanis egy ún. mikrorendszer, amelyen a teljes test leképeződik, tehát a teljes test (az összes szervünk) lenyomata megtalálható rajta. A mérést követően az eredmények kiértékelését azonnal el is végzem, majd ezt követően összeállítom és átbeszéljük a terápiás javaslatot. Ennek az egésznek a teljes időigénye kb. 1,5-2,5 óra, ami állapottól függ: ha több porblémát talált a készülék, akkor értelemszerűen a kiértékelés és a terápiás terv összeállítása is több időt vesz igénybe.


Az anamnézis felvételről, a biorezonanciás állapotfelmérésről és a terápiás javaslatokról írott dokumentumot készítek, amit a végén átadok neked papíron és/vagy e-mail-ben megküldök.


Fontos, hogy a vizsgálat előtt 2 órával már nem szabad enni, dohányozni, kávézni, teázni stb. Csak vizet szabad inni és azt szükséges is a kellő hidratáltság érdekében. Vízivásra a vizsgálat alatt is szükség lehet. A vizsgálat ülő helyzetben történik, de aki szívesebben fekszik, annak megoldható a fekvés is. A biorezonanciás állapotfelmérés idejére nem javasolt az ékszerek, óra és mobiltelefon testközelben tartása. Erre én a magam részéről is ügyelek. A vizsgálat ruhában történik. A biorezonanciás állapotfelmérés alatt lehet beszélgetni, olvasni, aludni, elmélkedni. Javasolt a nyugodt, ellazult állapot, amennyire csak lehetséges.

Biorezonanciás kezelésre is van lehetőség?

Az általam használt professzionális készülék nem csak biorezonanciás állapotfelmérést, hanem biorezonanciás kezelést is tud adni, azonban a kezelést megelőzően mindig friss állapotfelmérés szükséges, hiszen a készülék a kezelő jelet (frekvenciákat) a kiindulási állapot alapján kalkulálja. Ahhoz, hogy a biorezonancia kezelés hatékony terápiás eszköz legyen, egyéni állapottól függően, de mindenképpen többszöri és rendszeres kezelésre van szükség. A legideálisabb a napi egyszeri kezelés, azonban ez ritkán kivitelezhető a gyakorlatban. Ilyen esetben másik terápiát választunk: olyat, ami szintén az élő szervezet rezgését az optimális, egyensúlyi állapotba mozdítja, de nem kell hozzá naponta kezelőhelyre járni. Erről bővebben telefonon, videóhívásban vagy személyesen tudunk egyeztetni. Mindenre van megoldás, csak legyél nyitott és elkötelezett. Minden más segítséget megkapsz nálam! 😉

Média megjelenés

Mária Rádió

A Mária Rádió Egészségtrend című műsorában beszélgettem Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész-természetgyógyásszal és Dr. József Erika orvossal, valamint Virágh Hajnalka neurofeedback trénerrel.

Dátum: 2023. 01. 31.

Naturportal Magazin Podcast

Dr. Jung Andreával és Császi Andrással beszélgettem az inzulinrezisztenciáról és a cukorbetegségről

Dátum: 2023. 06. 12.