Tudtad, hogy az autisták állapotán természetes, nem gyógyszeres terápiával is sokat lehet segíteni?

Ha érdekel,

itt a megoldás!

AUTIZMUS TERÁPIÁS CSOMAG

Mit tartalmaz a csomag?

A 6 hetes program során speciális étrendet alakítunk ki, mely igazoltan javít az autista személyek állapotán. Ezt egészítjük ki a BEMER fizikai érterápiával, melynek áldásos hatását az autizmusban szintén számos vizsgálat, illetve orvosi eset támasztja alá.

Mennyibe kerül a csomag?

A programot kedvezményes csomagáron kínálom. Így sokkal kedvezőbb az árfekvése, mintha a program egyes szolgáltatásait külön-külön vennéd igénybe.

Mit kap, aki jelentkezik a programra?

A program során az első alkalommal a kiindulási állapot alapján kidolgozom a páciens részére a terápiás tervet. Meghatározom, hogy milyen diétát kell folytatni, min kell változtatni, mit lehet és mit nem szabad enni. Tételes listát állítok össze a terápia sikere érdekében javasolt táplálékkiegészítőkre valamint gyógynövényekre vonatkozóan.

A 3-4. héten, előre egyeztetett időpontban kontroll konzultáció keretében kiértékelem az eltelt időszak tapasztalatait, válaszolok a felmerült kérdésekre és ezeknek megfelelően döntünk arról, hogy kell -e változtatni valamit vagy a korábban kijelölt úton haladunk tovább.

A terápiás programnak részre a 6 hetes BEMER terápia is, mely a BEMER készülék 6 hetes bérlését jelenti.

A BEMER készüléket leszállítom a Páciens otthonába, üzembe helyezem, megtanítom a gép használatát és összeállítom a kezelési tervet.

A bérlési időszak végén a készüléket visszaszállítom.

A teljes 6 hetes program idején telefonon ügyeleti szolgáltatásként elérhető vagyok reggel 8 és este 8 között, hétvégén és ünnepnapon is, ha bármi kérdés, észrevétel, kérés van, továbbá díjmentes természetgyógyászati háttér támogatással állok rendelkezésre.

A programcsomag tartalma:

Konzultáció (online vagy személyesen) a program elején (kb. 90 perc), értéke 18 000 Ft
Kontroll konzultáció (online vagy személyesen, kb. 30-45 perc), értéke 12 000 Ft
BEMER Pro Set bérlése 6 hétre, értéke 135 000 Ft*

A csomag összértéke 165 000 Ft.

Amennyiben most megrendeled, valamint egy összegben kifizeted a csomagot, akkor
mindössze 129 990 Ft-ért a Tiéd lehet mindez!

És most jön a ráadás...

Akár OTP vagy MBH SZÉP-kártyával is tudsz fizetni.

Ha pedig ajándékba szeretnéd adni mindezt, vásárolj ajándékutalványokat!

*A BEMER Set ki- és visszaszállítása Biatorbágy, illetve Szank 60 km-es körzetében díjmentes. Ennél nagyobb távolságra a szállítási költség megegyezés szerint kerül megállapításra.
MBH szép kártya elfogadóhely

Ne feleddd, e nagyszerű ajánlatom csak

korlátozott ideig,

visszavonásig él!

CSAPJ LE MOST A CSOMAGRA!

Figyelem! A javasolt gyógynövények, táplálékkiegészítők árát a csomag nem tartalmazza. Ugyanakkor a javasolt táplálékkiegészítők egy részére 7,5 % kedvezmény vehető igénybe.

Érdekel a többi kedvezményes csomagajánlat?

Megrendelés

Formátum: 1. keresztnév, 2. keresztnév (ha van), vezetéknév
1. Email cím, 2. email cím megerősítése
Formátum: 36301111111
Kérlek itt add meg a város/község nevét, ahova a készüléket ki kell helyezni.
Itt add meg a számodra ideális kezdési dátumot ééééhhnn formátumban. Pl. 20230116. A kezdés legkorábban a megrendeléstől számított 1 hét múlva lehet. A dátum az írásos visszaigazolást követően lesz érvényes.
Itt add meg a számodra ideális kezdési időpontot óra és perc megjelölésével a következő formátumban: óópp, pl.: 1430. Az időpont az írásos visszaigazolást követően lesz érvényes.
(Letölthető a weboldal alján elhelyezett linkről.)