Bejelentkezés előtt olvasd el az általános tudnivalókat!

Kapcsolat

Zentainé Agárdi Annamária e.v. (Nytsz.: 57114745)
Adószám: 58762774-1-23

Rendelés: keddenként Biatorbágyon (Pest), szerdánként Budapest II. kerületben, a hét többi napján Szankon (Bács-Kiskun) vagy online

Működési engedély száma: PE-06/NEO/31617-2/2022

Szolgáltatási terület (főleg, de nem kizárólag) Budapest II. kerületben, Biatorbágyon, Bács-Kiskun megyében, valamint Csongrád-Csanád megyében: Kiskunmajsa, Soltvadkert, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Fülöpjakab, Csólyospálos, Bugac, Jászszentlászló, Móricgát, Bócsa, Tázlár, Csengele, Kecskemét, Szeged, Petőfiszállás, Kistelek, Ópusztaszer, Kiskőrös, Kecel, Balotaszállás, Kunfehértó, Csongrád

A leletek és az esetleírás e-mail-ben / kapcsolati űrlapon történő megküldése, de minimálisan az időpont foglalás megjegyzés rovatának kitöltése online időpont foglalás esetén is szükséges.
Az időpont foglalás minden esetben visszaigazolást követően válik érvényessé!

A bejelentkezés visszaigazolásához szükséges, hogy a Fizetés, lemondás pontban ismertetett 25 % foglaló kifizetése megtörténjen! További infó a fizetésről és foglalásról ITT.

Minden esetben állítok ki számlát! Számla nélküli opció nincs. Az ÁFA tartalom 0%. Számlát kizárólag magánszemély nevére tudok kiállítani.

Üzenetküldés

(Formátum: ország-körzet/szolgáltató-telefonszám, pl. 36303188681)
(Mindhárom dokumentum letölthető a weboldal alján elhelyezett linkekről.)

2051 Biatorbágy, Kassai u. 15. de főként HÁZHOZ MENŐ formában

6131 Szank, Izsáki út 65. (0260/5. hrsz.)

Wellbi Healthy Living - Budapest II. kerület, Törökvész út 87-91. (Rózsadomb Center)