Általános tudnivalók

A rendelő pontos címét bejelentkezést követően adom meg.

Bejelentkezés írott üzenet (honlap kapcsolati űrlap vagy e-mail) formájában vagy telefonon lehetséges.

Akár személyes, akár online kezelésre vagy tanácsadásra jelentkezel be, az egészségügyi problémával, panasszal kapcsolatban rendelkezésre álló leleteidet mindenképpen hozzad magaddal. Amennyiben nem állnak rendelkezésre leletek, nincs orvosi diagnózis, úgy kötelességem jelezni, hogy keressed fel háziorvosodat vagy szakorvosodat. Amennyiben ezt saját szabad akaratodtól vezérelve nem szeretnéd megtenni, én azt tiszteletben tartom és elfogadom. A kezelés vállalásáról írásban szükséges nyilatkozni. Leletek és orvosi diagnózis híján személyes tanácsadáskor, kezeléskor szükség lehet biorezonanciás állapotfelmérésre, ami ugyan nem helyettesíti az orvosi diagnózis, de a terápiához elég jó és megbízható kiindulási alapot ad. A bejelentkezéskor néhány mondatban ismertetni szükséges, hogy mi a panaszod, mire szeretnél megoldást, gyógymódot.

A kezelés vállalásáról szóló nyilatkozat személyes kezeléskor a rendelőben aláírandó.

Online tanácsadás esetén kitöltve, aláírva e-mail-ben szükséges megküldeni.

A nyilatkozat letöltése

Tudnivalók a fizetésről és a foglalásról 

A természetgyógyászatban jellemző holisztikus szemlélet okán a kezelések, tanácsadások légköre össze sem hasonlítható egy orvosi rendelő hangulatával, legalábbis én szüntelenül erre törekszem: minden betegre bőségesen jut idő. Erre szükség is van a terápia sikeressége szempontjából, hiszen a páciensnek nem kizárólag a testével foglalkozom, hanem a lelkével is. Igyekszem oldott légkört teremteni, amelyben a beteg bizalmat tud szavazni nekem és őszintén megnyílni. A terápia során partneri viszonyt igyekszem kialakítani minden kedves pácienssel. Senki ne érezze magát kínosan, feszélyezve. Segíteni hatékonyan csak úgy tudok, ha a kérdéseimre őszintén válaszol. A Te részedről nincs rossz válasz, az én részemről nincs ítélkezés senkinek az élete és döntései felett, azonkívül nem teszek különbséget az egyes emberek között sem etnikai, sem vallási, sem nemi identitás, sem semmilyen más kategória alapján. Segíteni próbálok a legjobb tudásom szerint, tanácsokkal, kezelési tervvel és konkrét kezelésekkel. Meggyógyulni viszont senki helyett nem tudok, ezért nagyon fontos, hogy maga a páciens (is) akarjon meggyógyulni és tegyen is meg mindent érte. Bízom benne, hogy együttműködésünk a Te egészségedre fog válni!

A kezelés/tanácsadás alkalmával – amennyiben a páciens igényli – 1 fő kísérő jelen lehet.

14 éves kor alatt a kezelés / tanácsadás alkalmával kötelező a szülő / gondviselő jelenléte.

18 éves kor alatt a kezelés vállalásáról szóló nyilatkozatot szülőnek / gondviselőnek kell aláírnia.

Fentiek alapján 14 és 18 éves kor között a tanácsadás / kezelés során lehetőség van szülő / gondviselő nélküli, négyszemközti kommunikációra, azonban a kialakított kezelési tervet a szülővel / gondviselővel is meg kell ismertetni a kezelés vállalásáról szóló nyilatkozat aláírása előtt.

BEMER terápia esetén a kezelés megkezdése előtt 3-5 dl vizet meg kell inni! Javasolt a kényelmes, laza öltözet. Levetkőzni nem kell.

Reiki kezelés előtt szintén javasolt 3-5 dl víz elfogyasztása. Levetkőzni szintén nem kell, csak a cipőt szükséges levenni.

Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés során szintén elengedhetetlen, hogy a test kellően hidratált állapotban legyen, ezért az előzőleg elfogyasztott 3-5 dl víz ez esetben is fontos. Levetkőzni nem kell.

Mindegyik kezelés, terápia esetén igaz, hogy a hatásosságot nagy mértékben segíti, ha a beteg nyugodt, relaxált állapotban tud lenni.